Gå till innehåll

Jobbchansen

Evenemang

Foto: Scandinav

Jobbchansen är ett unikt tillfälle för dig som arbetssökande att speeddejta företag som erbjuder lämpliga tjänster för just dig!

Information

Mer om evenemanget

Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag har du möjlighet att träffa flera olika företag och gå på speed-intervjuer, direkt på plats. Det är ett enkelt och effektivt sätt att söka jobb och allt du behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt CV!

Så här går det till på Jobbchansen

Kl. 09 startar en informationsmässa i Volymen där företagen redovisar vad de erbjuder. Därefter sker intervjuer i Akustiken, där kan du höra mer om tjänsten och berätta vem du är. Jobbchansen avslutas klockan 12.00.

Mer information

Jobbchansen ges vid tre tillfällen under hösten. Datumen är 20 september, 25 oktober och 29 november. På Örebro kommuns informationssida om jobbchansen framgår vilka företag som kommer att besöka under hösten. Vid frågor, kontakta servicecenter.

Tänk på att skriva ut ditt CV i god tid innan evenemanget om du behöver använda bibliotekets skrivare. Tidigare har det blivit stor anhopning och kö i samband med evenemanget.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Kulturkvarteret

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se