Gå till innehåll

Jobbchansen

Evenemang

Foto Scandinav

Jobbchansen är ett unikt tillfälle för dig som arbetssökande att speeddejta företag som erbjuder lämpliga tjänster för just dig!

Information

Mer om evenemanget

Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag har du möjlighet att träffa flera olika företag och gå på speed-intervjuer, direkt på plats. Det är ett enkelt och effektivt sätt att söka jobb och allt du behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt CV!

Så här går det till på Jobbchansen

Du är varmt välkommen klockan 9.00 för att träffa företagen. Företagen kommer sedan hålla presentationer om vad de erbjuder och därefter sker speed-intervjuer där du har möjlighet att höra mer om tjänsten och berätta vem du är. Jobbchansen avslutas klockan 12.00.

Mer information

Jobbchansen ges vid 4 tillfällen under våren. Datumen är 8 februari, 1 mars, 22 mars och 12 april. På Örebro kommuns informationssida om jobbchansen framgår vilka företag som kommer att besöka under hösten. Vid frågor, kontakta servicecenter.

Tänk på att skriva ut ditt CV i god tid innan evenemanget om du behöver använda bibliotekets skrivare. Tidigare har det blivit stor anhopning och kö i samband med evenemanget.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Kontakta Kulturkvarteret

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8-16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10-16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se