Jobbchansen tillbaka på Kulturkvarteret i vår

Jobbchansen är tillbaka för en tredje säsong på Kulturkvarteret och vårens första tillfälle blir den 8 februari.

Foto Unsplash

Är du arbetssökande och vill träffa företag i Örebro med omnejd som söker arbetskraft? Då är jobbchansen ett perfekt evenemang för dig att besöka. Jobbchansen arrangeras av Örebro kommun och är ett tillfälle för arbetssökande att träffa företag som söker personal. Ett enkelt och effektivt sätt att söka jobb och allt du behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt CV.

Fyra tillfällen under våren

Detta blir tredje säsongen som Jobbchansen arrangeras på Kulturkvarteret och i vår kommer det att vara vid fyra tillfällen. Datumen är 8 februari, 1 mars, 22 mars och 12 april. Jobbchansen startar alltid kl. 09 och pågår till kl. 12. I vår evenemangskalender hittar du mer information om varje tillfälle.

Örebro kommuns informationssida om Jobbchansen framgår vilka företag som kommer att besöka evenemangen. Vid frågor, kontakta servicecenter.

Övrig information

Det kan vara bra att skriva ut ditt CV i flera exemplar. Om du behöver använda bibliotekets skrivare; tänk på att skriva ut ditt CV i god tid innan. Tidigare har det blivit stor anhopning och kö i samband med evenemanget.

Senast uppdaterad:

Publicerad: