Kulturskolan uppträder för Världens barn

Den här veckan uppträder Kulturskolans elever till förmån för Världens barn. Det blir både stråkkonserter och musikal med glitter och dramatik. -Pandemin gjorde att vi inte hade några liveuppträdanden för Världens barn förra året, så nu känns det extra kul att var tillbaka, säger Gitte Östling, producent.

Under oktober händer det mycket runt om i landet för att stötta välgörenhetsorganisationen Världens barn. Örebro kulturskola är som vanligt med på noterna och arrangerar flera konserter. Denna vecka uppträder både stråk- och musikalelever med flera föreställningar på Kulturkvarteret. Alla konserter har fri entré och Kulturskolans digitala insamlingsbössa för Världens barn finns på plats - och så klart även en vanlig bössa.

Gala med 250 elever

Programmet kulminerar den 25 oktober med den årliga stora galan på Hjalmar Bergmanteatern där uppåt 250 elever från Örebro kulturskola deltar. Du kan snart köpa biljetter till galan via Ticketmaster, betalningen sker endast med Swish för att varenda krona ska gå direkt till välgörenhet.

Här kan du läsa mer om vad som sker på Kulturkvarteret

Tisdag 11 oktober
Stringendo kl. 18 på Entréscenen

Onsdag 12 oktober 
Celissimo kl. 17 på Entréscenen

Torsdag 13 oktober
Sallet kl. 13 på Entréscenen

Lördag 15 oktbober
Glitter och dramatik kl. 14 och 17 i Samklangen

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?