Vad händer i påsktider?

Under påsklovet händer det mycket på Kulturkvarteret - för stora som små - för att sedan hålla ordinarie verksamheter stängda under själva helgdagarna. Här reder vi ut både öppettider och tipsar om aktiviteter.

Målade ägg

Foto: Eva Hjortsberg.

Under påsklovet vecka 15 händer det mycket för både barn och vuxna på Kulturkvarteret. Under tisdag till torsdag sker flera kreativa skaparverkstäder för alla åldrar på konsthallen. Vad sägs om att måla i blått, göra din egen flagga eller skapa med fönsterfärg? För dig som jobbar och har ont om tid finns såklart konsthallens lunchvisning med 15 minuter konst på tisdagen.

Påskhelgen ramar vi in med två föreställningar av helt olika karaktär. På skärtorsdagen är det dubbel releasekonsert med två lokala jazzakter - Katarina Josephsson och Patrick Westin. På måndag Annandag påsk blir det en helkväll med Lolebro standup där Fredrik Andersson och Ben Kersley står på scen (få biljetter kvar, så skynda dig om du vill säkra en plats).

Öppettider under påsk

Skärtorsdag 14 april

Stadsbiblioteket kl. 8-15
Kulturbistron kl. 9.30-15
Konsthallen kl. 11-16

Långfredag 15 april - Annandag påsk 18 april

Samtliga verksamheter har stängt under helgdagarna, alltså Långfredagen till och med Annandag påsk. Kulturkvarteret är endast öppet vid specifika evenemang dessa dagar.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!