Gå till innehåll

Här har vi samlat information som gör det enklare för dig som reser till Kulturkvarteret.

Hitta hit

Adress: Fabriksgatan 4, 702 11 Örebro.

Parkering för bil

Det finns flera parkeringshus nära Kulturkvarteret och det går även att parkera längs gatorna i närområdet. För aktuella öppettider och priser se informaton för respektive parkering på plats alternativ deras webbplatser.

Parkeringsplatser för rörelsehindrade

Det finns två parkeringsplatser för rörelsehindrade längs sidan av Riksbankshuset med infart från Nygatan.

Drop-off zoner

Ska du hämta upp eller lämna av någon vid Kulturkvarteret så går det bra att använda våra drop-off zoner längs Nygatan. Tänk på att det är högt tryck på dessa platser på vardagskvällar.

Cykelparkering

Det finns gott om plats att parkera cyklar på Kulturgården framför Kulturkvarteret. Det finns även en cykelpump med kompressor för dig som behöver fylla på luft i däcken.

Transporter

Längs Nygatan finns en lastzon för leveranser till Kulturkvarteret. Det krävs särskilt tillstånd för att köra in på Kulturgården för inlastning till Volymen eller Konsthallen.

Buss

Stadsbussarna trafikerar Fabriksgatan med en hållplats utanför Kulturkvarteret. På Länstrafikens hemsida kan du se aktuella tidtabeller.

Tåg

Kulturkvarteret ligger mitt emellan Centralstationen och Södra station. Det är cirka 900 meter till Centralstationen och något kortare gångväg till Södra station.

Visit Örebro

Besök Visit Örebro för att få samlad information om boenden i Örebro. Där får du även tips på restauranger och andra aktiviteter i kommunen.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Kulturkvarteret

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se